Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad handlar tillit om ?



Jo
det handlar om
att lita på sig själv.

Andra vet du ju ingenting om.

Om du inte bestämt dig för
att älska
oavsett vad som händer.

Litar du på dig och vad du känner och säger ?

Sluta kräva tillit till/från andra !




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-15 11:27



Bookmark and Share


  Mayssa
Känner vi oss själva?
Känner du Gunnar?
2019-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP