Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Fale Bures "Far och flyg...bagatell"


Myror

När jorden får nog

Får jorden nog

 

Är vi blott myror under vår egen sko




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-15 14:24



Bookmark and Share


  Birk Andersson
framstegen
blir jobbiga
för myrorna
2019-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ