Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssnarens transformation


När lyssnaren omfamnat
orden processat intrycken
sett genom slöjorna

gått genom drömmen
och fått astral information
till detta, jordliga

Då stiger fram en
människa
som ni ej träffat förut

Hon träffar er
där ni aldrig vistats
ihop, en plats
tid och förnimmelse
en påtaglig sanningsgrund

Har skapats på nytt
i ett nu







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-16 15:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Full av liv och känsla!
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP