Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett berg ovan slätten

Stod likt Kilimanjaro

Stolt

Vacker

Krävde sin uppmärksamhet

Fick andra att tro

Att lita på något

 

Ensamheten vittrade långsamt

Varje droppe tog en bit

Hans stolthet frös uppe bland molnen

Där tårar blev till kristaller

Inbäddad i snö som gnistrar vackert

 

Förblindad

Ärad

Vördad

Välkänd

 

Värmen var alltför långt bort

För att kunna rädda 

Hans sista andetag

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-17 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ