Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lyser hopp

Jag drar ut ett styng ur hjärtats läkande sår
Låter det blöda en droppe
Så skönt med lite smärta
Nu när vapnen vilar

När alla delar flyter fria
Alla krigare står sysslolösa
Då kan vi andas
Le åt allt det vackra
Möta liv med frid i hjärtat

Strömmen flyter evig
Flyt med den
Vinden lyfter vingar
Flyg med den

Hitta hem i fjärran länder
Vänd dit främlingar är vänner
Väv en framtid utan skuld
Känn kampen
Slut fred med den
Visa nya vägar
Se hur det ljusnar
Det lyser hopp




Fri vers av Paradix
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-17 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paradix