Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DS.

Den stunden jag vaknade upp i en värld som andas
Den dagen jag såg en värld i färger
Den natten jag hörde en värld som skriker
Den storm som bröt min stam och knäckte mina grenar
Den timmen jag grät en flod som ännu flyter
Det ögonblick jag blundade
Den oändliga döden och återfödelsen
Den här vägen jag vandrar alena
Tillsammans med er alla
Densamma




Fri vers av Paradix
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-17 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paradix