Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg Nattens drottning som lystet lockar

Där stod hon

 

Igen

 

Alla nattfjärilar

Svärmar

Mot hennes himmel

Som färgas

Varm

Av solsmekta ögonblick

Som fick hennes ögon

 

Att lysa

Att glänsa

 

Hon sväljer

Alla

Som svärmar

Mot hennes

Hud

Hennes ögon glupska

Letar

Efter nästa svärm

Hanar

 

Lystet

 

Vad får dem att dras

Just till henne

Som doftar

Oemotståndligt

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-18 03:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ