Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känna


Känna dig inuti

Jag vill känna
dig inuti
Källan av rus
av vansklighetens tyngd
Smärtan i dina ögon
i de ord jag ger ut
river din hud
så naken
Jag vill känna
dig inuti
Få dig ut
Få dig in
Dina bakbundna händer
din ånger?
din skam?
Jag slår mig fri
Ur vansklighetens tyngd
du satte mig i




Övriga genrer av Mockasinet
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-18 20:58



Bookmark and Share


  Roger VIP
Å du milde...
Den sitter.
Helt rätt
2019-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Mockasinet
Mockasinet