Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
P


En minut i taget

Din röst fångar min tid
I ett flöde
en minut i taget,
Jag väljer Play
en minut i taget,
bygger ett flöde av pinnar
som fylls
Vi gråter framför en vägg,
men runt omkring
har vi varandra
En minut i taget.
En minut i taget
Varje pinne som fylls
mäter vår linje på
vår flykt
För en minut i taget.
Så fångar din röst
min tid.
Tack.




Fri vers (Fri form) av Mockasinet
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-24 08:48



Bookmark and Share


  Roger VIP
Att fastna i en röst, en flyktig minut i taget kan vara en nåd.
2019-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Mockasinet
Mockasinet