Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dig


till


till dig
som lärde mig Kärlek
utan
vore jag inget kvar




Fri vers av Mockasinet
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-20 01:18



Bookmark and Share


  Roger VIP
Elegant, enkelt och fullständigt!
2020-07-21

    ej medlem längre
jag lärde mig kärlek genom konsten

min mor är en stor skapande textilare
min far fottade mycket som ung
till och med super 8 film!
sen spelade han lite gitarr...
jag har gitarren
vid min sida fortfarande..
från 1968
konsten räddade mig
i mina mörkaste stunder
tänkte jag

"bara jag gör klart
det här projektet
så kan jag dö
lycklig sen"

men det var alltid nya projekt...

har precis gjort klart
en 256-sidors bok
efter 9 månader!

stoltheten är otrolig... =)

och ofta är konsten om kärlek
kärlek till andra
kärlek som jag vill få
kärlek som jag fått...
nu är den bara om bella... =)
2020-07-20

  Magica VIP
Vackert!
2020-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Mockasinet
Mockasinet