Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ojsomdetkanvara


Specialstörd

stora gemener korsas
av målande specialstörningar.
för varje versal binder tecken
uppochnermönster i ljust gul
specialstyrda av toner.
i mörker ser jag färg
när du smeker min axel, min hand
känns turkost tona rött
så självklar, lugn inuti
apelsiner lyser blått
synen skärs av texten
bläddrar till orange färgfläckar
oliknande ord uppochnermönstrar
versalkulörta utropsteckenkrönikor
kringlande ur färgstörd
med mönstertänk
rörelse i öra
blir allt som oftast stök
specialstörd,
specialnörd
oliknar något
som målat sig ut
utanför sin ram.






Övriga genrer av Mockasinet
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-23 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mockasinet
Mockasinet