Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


-jovisst...


Ballerina

I regn o ruskigt väder
lite förstora stövlar
men tåliga kläder
Balanserar hen strecken
på gators trottoarer

Likt en ballerina
med nätta repertoarer
- Nog inget är
för en påbyltad
klumpig Mippelina

Men fan va glad hen är ändå
så länge regnet varar
För i hjärtat samlas
leenden som solsken
och sparar.




Övriga genrer av Mockasinet
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-13 00:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Full av känsla och liv!
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Mockasinet
Mockasinet