Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten läker töcken

Jag väljer stjärnorna
inatt
att glittra in i mina ögon

På slitna plankor
i bara nattyget
faller nacken
sträcks halsen
Jag ser stjärnorna
inatt
att glittra in i mina ögon
Inte så klara
Så viktiga för mig
för att få vara i Nu

Nuet som försvann ifrån då
då hemma blev fullt
ommöblerat töcken
förmaningar frågetecken
i utropstecken

Jag samlar sans nu
reder vad som är rätt
belyser sanningen i mig
Att behålla mig
i Nu
Att inte tappa
synen
doften
ljudet
smaksensationen
Mina ögon ska få glittra
mot himlen
ännu en natt
Ur flykt från vad verkligt är
om dagen
här




Övriga genrer av Mockasinet
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-27 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mockasinet
Mockasinet