Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koppar och glas

Jag glömmer aldrig
det som var
Vad du sa
som senare fick
mig att undra
Vart mina små
koppar och glas
tagit vägen




Fri vers (Fri form) av Mockasinet
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-11 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mockasinet
Mockasinet