Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min hörna av trädgårdens prakt


För den som inte blundar finns vildrosor som ler
det finns körsbärsträd som blommar
och jasmin som doftar ljuvlig längtan

Se hur rågfälten dansar
känn hur smultronen smakar barndom
din tanke, din jord du äger
i ditt hem där ditt hjärta bor

För den som lyfter på huvudet
kan skåda ängens färger
höra trädens visa och bäckens lockande vers
återfödas in i tiden som är nu
till världens glittrande skönhet




Fri vers av Gigi
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-18 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi