Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du behöver inte

du behöver inte se mig
du behöver inte höra mig

men om du vill se mig,
om du vill höra mig
måste du se och höra den som är jag

du behöver inte prata med mig
men om du vill prata med mig
måste du tala till den som är jag

du behöver inte älska mig
men om du tänker älska mig
måste du älska det som är jag




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-20 21:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sanna rader
2019-06-21

  Ulf Carlsson VIP
Effektiva anaforer gör textens budskap tydligt!
Saknar en tredje rad i den första strofen.

2019-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP