Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå tar ton

Skiftningar

I luft

Finns

 

Tankar 

Existerar

Osynligt

 

Bara jag

 

Vet

 

Din fackla

Bränner

 

Mig

 

I djupet

Av

Bränningar

 

Din lust

Mot

Mina stränder

Hårda

Betvingar

Mjuka vågor

Tränger in

Mellan

Heta

Vattendelare

 

Skvätter

Vildsint

 

Lust

 

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-21 21:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjuk och sensuell!
2019-06-22

  överlevaren VIP
Skön åtrå!
2019-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ