Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gnistra och brinn!


Stjärnfall

månen
    an/för
        stjärnorna

jagar solen
    ut ur
        skyn

(&)

jorden
    dan/sar
        vidare

höljd i
    stjärn/fall:
            gnistra!
            brinn!




Fri vers (Fri form) av morpheo
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-23 03:01



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vackert
2020-07-12
  > Nästa text
< Föregående

morpheo
morpheo