Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg och kärlek

 

 

Jag har vadat
genom sorgens
träsk

Nu dricker jag 
kärlek som
det vatten 
som rinner 
genom

mina kupade 
händer

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 432 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2019-06-23 19:50

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Respons VIP
Vackert!
2019-06-25

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Talande med få ord.
2019-06-25

    Betzy
Sorgen är kärlekens följeslagare...och vise verca!
2019-06-24

  Kungskobran VIP
Se upp
Vattnet är ett farligt gift
som omger Visby stift
2019-06-24

  ULJO
Igenkännande ord detta.
2019-06-24

  AKT VIP
Ibland finns bara rester kvar....Tack för en tänkvärd text.
2019-06-23

  Johan Strömstedt
Den här texten känns.
2019-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten