Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det krävs bara ett enda ögonblick


Minuten behövdes
ljuset i natthimlen
alltet
en längtan efter evighet
dödstystnaden
behövdes
i den falska Edens drömmar

Världen behövdes
intetvärlden
ingenting utanför, någonting som glimmar inne
det som varit
behövdes
och kommer att leva igen




Fri vers av Gigi
Läst 273 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-23 22:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärt och djupt
Även den minsta lilla Sten.
Har en roll att spela.
2019-07-07

  stig wikman
Vackert.
2019-06-25

  cilax VIP
kanon första stroff
2019-06-23

    ej medlem längre
Allt kan hända i ett magiskt ögonblick. Kanske var det en blick?
2019-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi