Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flygblad

 

 vad  känner jag

  det  viktiga

det vardagliga

 

bygga  illusionen från grunden

 

tro på livet

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-10 23:17



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är ju i
vardagen det
bästa av livet sker
så arbetet där som
mötena där ju mest ger..
2019-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP