Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville fara med sanning


Jag ville fara med sanning
inte drama

På balkongen läste vindarna
när jag lutade mig bakåt såg jag

trädgrenarna böjas
så också jag

I en ström
fann jag guldkorn

I ett berg, diamanter

I min kropp
mitt hjärta

hals, min röst


Jag kommer aldrig sluta
berätta för dig hur
det egentligen var

när lögnen torkat i vinden
löven fallit av

ser vi det som är kvar
en torr kvist

Sanningen ligger
i vinden

i strömmen

i berget

i hjärtat

min röst








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-24 17:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Väldigt bra :)
2019-06-25
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP