Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Texten passar bra till Mats Paulssons musik till låten”Visa vid vindens ängar”


Skärgårdsdrömmar

 

Det går en vind över skärgårdsängar med doft från tjärblom och kaprifol, om du var här kunde du få dansa en yster dans i din fina kjol.

Jag är så uppfylld av sommarkänslor och vill ge bort alla blott till dig, du är en kvinna jag länge drömt om och vill så gärna att du blir min.

Du kom om våren jag blev så lycklig då du mig mötte med solskensskratt, du kommer ofta till mig om kvällen i mina tankar är du min skatt.

 

 




Fri vers av Kensy65 VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-24 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP