Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om när depressionen släpper sitt hårda, karga grepp om min själ


Vintern är över


Tonerna av varm musik flödar
mjukt.
De täcker varje del av min sargade själ.

Sakta, ytterst sakta lossnar
mörka krokar sitt grep

Jag är glad, jag känner glädje
för första gången på år.

Jag har långt kvar innan
min själv är fulltankad
och jag är redo att frälsa mig själv
och världen igen.

Vintern är över för den här gången
Kanske för alltid




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-25 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite