Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Solen med S VI - Farligt förhäxad



Det fattas intet mer att bara vara Sara
men finast är ändock en Queen Kristin
som solbesållad, högst och mest pristin
bär kronan över Edens änglaskara.

Hur skulle ordet jordiskt fullt förklara
vem mannen möter ny i skymagin?
I gnisterglans, till dans av stearin
besvarar ögoneld det uppenbara.

Där blinkar bländningsbloss som blått har blänkt
mot tända inomrum som tysta tänkt
att hennes hetta övertrumfar elden.

I vågor såg jag lågor ljusets rus försänkt
där strömmar strör de vidder drömmar stänkt
men vaken andan vandrar drottningsvälden.

















Bunden vers (Sonett) av anathema VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-27 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP