Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom levande ur luftbristen


En dag kom luften tillbaks
Vi hade varit utan hela veckan
helgen innan

Bara fått syre genom hjärnbarken
Tänkt oss att det var luft
alltså

Alla klagade och värst var jag själv
Man kunde väl inte leva utan luft!?
Men det kunde man visst.

Förmågor jag inte trodde fanns
inom mig
en längtan att leva
överleva

Luftbristen väckte mig
fick mig att inse
att allt fanns där
för mig








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-27 19:33



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Spännande liknelse!! Eller rentav fullt verkligt?? Kunde också ha ersatt "luften" med "elström" i texten - så torde det blivit lika tänkvärt världsproblem?! ...även det möjligt att överleva?!
2019-07-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP