Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg hem

Sitter mitt i liv

Tankar flyger runt

Tänker att jag ser dem som fåglar

På en himmel målad

Av vår stjärnas penseldrag

Mjuka fjädrar av lätta moln

Svävar bland allsköns fåglar

Se Örnen stolt därovan

Ur hennes mörka ögon

Där en svan som vaksamt

Vrider sin vackra hals

Korpen kraxar och plirar nyfiket

Men vi har också den finurliga skatan

 

Längre bort svävar gamen som ser varje liten ynka möjlighet i sin asjakt

Det som slår mig är någon fri?

Eller är vi alla fångar på vägen hem!




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-27 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ