Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När sanningen kom på besök

 

 

Så kom då tystnaden.

 

Ingen ångest, inga desperata skrik. 

 

Tystnaden bara infann sig så där tyst och stilla, precis som när döden hunnit ikapp och livet aldrig mer kommer åter. 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-27 23:30



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så kortfattat
Belysande
Skriftat.
Bravo!

2019-08-22

    ej medlem längre
Du skapar stämning. Ödesmättat. Storslaget. Och spännande!
2019-06-28

  Peter G VIP
Dramatisk! som en scen ur en apokalyptisk film...
2019-06-28
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP