Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bärnstensglöd

Mitt skri är tystare

än dimmornas slöjor

 

Min yta är stelnad

bärnsten med glöd

Som skiftar med ljuset

 

Även natten bär sina färger

Dolda av liemannens kåpa

 

Därunder lever jag

i mitt tvivels regnbåge

Där ingen färg liknar en annan

 

Det enda konstanta

min falnande glöd

 

När HAN

 

tystar mitt skri

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 151 gånger
Publicerad 2019-06-28 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ