Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till minne av dig

älskade avgudade vän
jag vet det gör så ont så ont
om du bara kunde så skulle du få ge mig hela skiten
jag skulle bära dig
göra allt
- försök se ljuset i mörket

och jag vet
varför såg jag inte singnalerna
varför är jag så blind
varför kunde jag inte gjort något
varför fanns jag inte tillräkligt

älskade underbara du
jag finns här
stöttar kramar skriker
mamma grät och är borta nu
och även fast du inte sa det sista gången
som vet hon att den som älskar henne mest
- det är du.


så många onda ord
så mycket ni ångrar
det är borta nu
du kan andas
hon har funnit frid
kanske var fegt
men du kan skrika på henne nu
slå i luften -för hon förstår nu
hon vet nu
hon kan nu
- du betyder så mycket,
hon var så stolt över dig
jag är så stolt över dig
du klarar det här
skrik gråt hata
vad du än gör
jag älskar dig
- så som din mamma sa

mamma är så nära men så långt borta
hon behöver dig nu
du behöver vara stark
- när du kan det
imorgon två veckor femton år
hon väntar

står med öppna famnar
fast jag inte kan förstå
men om du bara kunde ge mig
skulle jag ta emot
- det är så orättvist!

på onsdag
handla -vara stolt
vi ska vänta på onsdag hela livet


det gör så ont så ont så ont
så arg
men du vet
hon är stolt, hon älskar dig
finns med dig hela tiden nu
kan inte göra misstag
bara älska

älskade underbara du
jag finns här
stöttar kramar skriker
mamma grät och är borta nu
och även fast du inte sa det sista gången
som vet hon att den som älskar henne mest
- det är du.




Övriga genrer av tuss
Läst 446 gånger
Publicerad 2004-10-15 21:51



Bookmark and Share


  utopia

2004-10-15
  > Nästa text
< Föregående

tuss
tuss