Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överspelad

lämnade allt
jag inte behövde
för att finna det där
inom
som försvann med tiden


kallade mig själv
dramatikens drottning
storspelande
på relationernas stora gåta

förgiftad
av uppmärksamhetens
nektar
lekte jag med mäns åtrå

fick en kick
från läppar så sköra
av ett slick
i mitt öra
en blick
som kan höra
ett tick
som fick röra
själkänslan

du har så vackra ögon
sa de
till mina klarblåa
låtsaslinser

det är så lätt att vara sig själv
när man kan vara
precis den du
vill

plötsligt förstår jag

känslohoran
som tappade medvetandet
i förförelsens sötma
överspelad
av priset

jag fick betala
inte fann jag det jag behövde

och kartan
knullade jag bort på vägen




Fri vers av tuss
Läst 552 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-07 01:56



Bookmark and Share


  Gin83
Gillar hur känslorna verkligen går upp och ner i texten. Det är en variation av kraftfullhet och väldigt modern och okonstlad i sitt uttryck. Känns ärlig och inte inlindad i mjukare ord för att det ska bli universalt vackert. Känns väldigt genuin och är stark i sin känsloförmedling.
Bra skrivet
2018-06-22

    öppettid
sant. och väldigt bra skrivet. gillar speciellt raderna:
\"du har så vackra ögon
sa de
till mina klarblåa
låtsaslinser\"
2008-02-23

  Ronny Berk
ser inom den poesin en känslornas sol och vårandets beteendens
2008-01-07

  Per Rydberg
En rak och igenkännbar beskrivning som du gör tydlig, ja till och med vacker!
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

tuss
tuss