Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stal mina ord och placerade dem i dina ögon

du är så vacker

viskar du
och fingrar lätt på min spetsiga haka
i samma ögonblick som jag själv
vågar tro på det
för en liten stund

jag blir ordlös



- Du min förbaskade hjärna! Jag föraktar dig!
Denna hjärna,
som ständigt förklarar för mig
att jag är värdelös -Du din dumma hjärna!!
Hur vågar du retas med mitt ack så varma hjärta
som förbryllar
förtrollar mig
med alla dessa underbara tusentals känslor som aldrig verkar

vilja ta slut

Jag förvånas ständigt över
hur perfekt du passar i min famn
och jag låter din kropp bli en fråga jag vill besvara
hela natten lång


lunget i din stämma
det löser sig alltid älskling
värmen i tandborsten brevid din
hur du lyckas stjäla mina ord
och placera dem i dina ögon


men nej
samtidigt
du är inte min riddare
du lugnar inte mina rädslor
du är inte
min disneyfilm som inte finns

du är något ännu bättre


det du gör
har ingen annan lyckas med
du får mig till en gäst i verkligheten
och det vackraste med dig är inte

din perfekta överkropp
hur du alltid lyckas jävlas mig
dina fnasiga körsbärsläppar
eller
din trygghet


utan du lyckas med det vackraste jag kan värdera

du får mig att älska mig själv
på det sättet
att du stjäl mina ord
och placerar dem i dina ögon




Fri vers av tuss
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-23 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuss
tuss