Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhet i full prakt

När skönheten leder mig till ro

 

Skådar linblått fält

Enbeklädd ö mitt däri

Bakom mig skiner rapsens skarpa sken

Mot mörkgröna skogsbryn

 

Ovan öppen himmel

Förströdda änglamoln

I värmens paradis

 

Strålar väcker dofter

Från jord,från gräs

Från blomsterprakt

 

Jag förlorar mig

I livets storhet

 

Frid boar in sig

Djupt i mina lundar

I hjärtats blodröda

Slås av dess vackra väsen

Född av stjärnljus

 

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-30 18:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Skönhet i ord var det här.
Ypperligt fint.
2019-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ