Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillåtande

I skuggan av saknad

Växer tillit

Inför egna känslor




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 149 gånger
Publicerad 2019-07-02 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ