Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strävan

Med progressionens klara blåa ögon
nyfikenhetens energi
och den starka viljan
att ta mig framåt
utåt och uppåt
har jag erövrat världen
Jag vill bli vuxen

Med regressionens tveksamma bakåtblickar
mättnadens sötma
och acceptansen
att våga avstå nya utmaningar
tar jag mig bakåt
inåt och nedåt
världen har erövrat mig
Jag vill bli barn




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-02 10:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om olika faser i livet!
2019-07-03

  Mats Edin VIP
Snyggt om vandringen på rakbladseggen
2019-07-03

  Blomma-Stjärna VIP
snyggt skriftat om två olika krafter och behov - som kompletterar varandra som dag och natt!
2019-07-03

  danne //
Den svänger om din text.
även om det finns små dunkla
skrymslen som känns lite
svår , så finns det glädje
där den där svängen tar en med
:)
2019-07-02

  KattenKin VIP
Gillar uppställningen, som en ekvation över livet. Ligger mycket sanning i dina rader.
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP