Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

Skuggorna dansar

Mitt i sitter jag

Min stillhet kräver

Sorgen helt fri

 

Allt runtomkring

Har sin egen musik

Nynnar gör kroppen

Sin sorgliga hymn

Spelar allena

Njuter av höstlik

Livsserenad

 

Hittar min aura

I fåglarnas sång

Drillar nu långsamt

Inför vinterns kokong

Låter nu solen

Smeka en spegel

Där ögat möter

Nedgångens seger

Friden betvingar

En själslig fasad

Jag lever i nedan

Det är min bravad

 

Seglar så gärna

Mot mörker

Mot stiltje

Det är min egen

lyckas promenad

 

Sov nu stilla

Utan oro

Ingen ondska

Behärskar den

Som bär sitt hjärta

Utan hopp

Låt livet bestå

Låt döden ingå




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-04 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ