Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag når dig inte

jag skriver ett brev till dig och postar det
brevet kommer tillbaka
med en etikett med texten "adressaten okänd"

jag försöker ringa dig
det hörs bara pip
och en inspelad röst säger "numret har ingen abonnent"

jag försöker skriva en låt, en kärlekssång till dig
det är som om jag hade orden,
men jag hör inte musiken

jag försöker tala
men det är som om jag blivit stum,
inte ett ljud kommer ur min mun

och när jag lyckas prata och nå dig
hör du nånting helt annat än vad jag säger –
våra våglängder stämmer inte överens




Fri vers av Tomas Karlsson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-04 13:35



Bookmark and Share


  DominiQueen
Starkt, sorgligt fint gestaltat.
Varm sommarhälsning från en tyst vän.
2019-07-05

    ej medlem längre
Fint!
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP