Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hade det

du hade det
lyckan var din ett litet slag
men du gick bet
när du försökte gripa tag

de vinnande kort
du hade i din hand
gick upp i rök, havet sköljde bort
alla dina slott av sand




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-04 18:43



Bookmark and Share


  AKT VIP
En vacker sorgsenhet.
2019-07-05

  Kungskobran VIP
Underbart är kort alldeles för kort.....
Povel Ramel
2019-07-05

  Språk, hjärna!
Fint!
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP