Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
l'amour toujours


jag flyger med dig, hej

han med ögonen
åh, han med ögonen
jag köper fortfarande två av varje ölsort när jag är på systemet
det är hans fel
föralltid din
dom säger han bara snackar
"han slog en fucking glasflaska i sitt ex huvud" säger dom
men det spelar ingen roll vad du gjort innan mig
vet du det
för gröna, sköna ögon i en galen värld understrkyer allt det här året
muskulösa, starka armar runt mig är vad som får jorden att snurra
vet du om det??
blod och nerver av stål är det enda som spelar roll inatt
hans mörka, sexuellt presterande stämma lever i mig som en tornado av "hej, jag romantiserar alkohol på en ohälsosam nivå"
och han finns inuti mig
föralltid
l'amour toujours





Övriga genrer av trött
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-04 18:05



Bookmark and Share


  danne //
le plus grand tragédie du notre monde..
låter äventyrligt syrligt
alkohol
och
droger
i lagom
kombinerad förpackning

2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött