Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälp, jag vet inte vem jag är

10:44
han sover
så länge han snarkar vågar jag låta mina läppar nudda folkölen
lyssnar på markus krunegård på lägsta volym
allt för att han inte ska vakna

igår träffade vi hans kompisar
hälsade, skakade hand för första gången efter corona
dom tror jag är normal
dom tänker "hur kunde han få den bruden"

vi drack vin igår
jag vann nästan säljtävlingen på jobbet
min mamma tror att allt är bra med mig

omtenta nr 4 idag
gör detta endast för att få pengar från CSN
även fast min pappa sagt att det är pengar jag måste betala tillbaka

2021 och solen lyser fast än det är december

falcon 3,5 till frukost och hoppas han inte vaknar
när han är vaken gör han livet till en pest
han är bara fin när han sover
då är han lugn och har frid i själen
vill jag kanske att han ska dö?
jag vet inte

vaknar upp med blåmärken
det var bråk igår
jag minns inte vad som hände så då är det mitt fel

war is over

är så jävla ledsen att starkölen är slut
10:54
aldrig varit mer förkrossad i mitt liv
ingen fattar att jag är alkoholist för jag är så trevlig och lägger tusen spänn i månaden på min hy
inte ens min mamma fattar
och min pappa tror att jag är min mamma fast smartare
tänk att dom en gång i tiden glittrade i varandras ögon
kärlek är temporärt

han som snarkar i sängen just nu är min kärlek
han kom ända från jugoslavien '94 för min skull
jag försörjer honom dag och natt
allt för att känna nånting
allt för att han ska be mina lår att sluta stirra på hans ögon då och då




Fri vers av trött
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-20 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött