Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ber för mig själv att jag blir fri från hans järngrepp/hjärngrepp


mars, och misshandel

det tålamod jag haft med dig,
räckte inte för att få dig att älska mig
inga pengar,
ingen tid,
kan få dig att bli fri

nu sitter du häktad i stockholm
det gör mig glad för då vet jag vart du är,
och att du inte kan förstöra någon annans liv

tanken på dig är magi
för mig är du jesus, messiah, moses, allt på en gång
men det har inte funnits en sekund som varit smärtfri med dig
inte en stund utan problem under alla dessa år

och jag hatar,
att det finns så många män där ute som dig
att så många kvinnor gått igenom samma sak som mig
för jag trodde verkligen vår kärlek var unik
att när du slog mig så var det för att du älskade mig
men jag är bara en i raden av alla som trott att det var deras fel

det här är inte ens poesi,
det är bara ett försök för mig att bli fri




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-29 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött