Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när livet går sönder

eftersmaken av honom i det nya året

jag ser hans håriga, tjocka vader varje morgon i ljuset av julstjärnan som fortfarande hänger
jag känner lukten av cigarettrök 07:43 när han röker upp ännu några kronor av mitt liv
han borde klippa sig
kalufset får honom att se gammal ut
jag önskar han vore blind så jag slapp se hans ögon
för ögon är det enda han har kvar i mig

alla tröjor är för små och det är torktumlarens fel
mannen som haft mest otur i världshistorien
mannen som klöser sig in i din själ

varför är det så svårt att inse
att varje ledtråd talar för att han inte kommer hem ikväll
ligger i sängen och lyssnar efter i hissen i timmar som så många gånger förr
men det enda jag hör är hans krulliga hårstrån som virvlar runt inuti mig
det håller mig fast likt en dans, kom så gör vi det en gång till

kan
inte
bryta
mig
loss
inte
ikväll




Fri vers av trött
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-06 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött