Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

doften av kärlek, smaken av idioti

gröna ögon och "det finns ingen som du"
i en värld där hot om att packa väskan och dra alltid ligger runt hörnet

åh, jag går ned på knä hundra gånger om
smakar hans innersta, tusen gånger om
men vi bråkar om vem som ska gå ut med soporna
om vem som har knullat flest bakom ryggen på den andre

det är fyra år nu,
fyra år av knivar i hjärtat på daglig basis
fyra år av kärlek via två par ögon som INTE ljuger
hur kan ögon ljuga? det kan dom inte
det kan dom bara inte
inte sant?
ögon ljuger inte

hans bröst mot min kind
hans håriga bröst mot hela mitt liv
en virvelvind av alla känslor inom mig
en tornado av mig inuti dig
sånt där ljuger inte
visst?

överraska mig ikväll så ska jag ge dig allt jag har (och det är inte mycket i denna värld kallad stan)




Fri vers av trött
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-30 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött