Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

september, hur var det med kärlek nu igen?

du är fattig på kärlek,
fattig på pengar,
fattig på fucking common sense
bara flinar åt alla hemskheter
narcissist, pyskopat, trodde du skulle ge mig allt
men du gav mig bara påsar under ögonen och varenda symptom på stress som 1177.se listar

tre ungar har du också
tre barn har du satt till världen,
din värld som är så vinklad att till och med påven och beethooven skulle vrida på huvudet
dina barn gråter när jag inte är med
gråter för att de förstår vilken nolla du är

"jag har alltid älskat dig"
skriver du slarvigt på ett papper när jag kommer hem
åh, att få glömma dig
ämnad åt att lämna dig

"det här är under ALL kritik"
skriver du om dig själv
hoppas på att jag ska vänta medan du knarkar
och sedan svepa mina kärleksarmar runt dig
"det är ok, gubben, vi börjar om på nytt"

det här är sista gången jag skriver om dig
sista versen om dig
sista tanken på ditt lortiga hjärta

jag hoppas han aldrig glömmer mig
jag hoppas mina blåa porrögon etsar sig in i hans inre
men han bryr sig inte




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 430 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2021-09-19 18:18



Bookmark and Share


  minblekakind VIP
gillar. mycket.
2021-09-23
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött