Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överrumplad

Är på väg

Värmen är bedövande

Solen gör dagen outhärdlig

Men den sjunger ändå ögats sång

Inombords lever jag

 

Plötsligt susar rapsfältets gula förbi

Medans linets blekblå färg

Intensivt fyller på

För att möta mörkgröna bladverk

 

Den överväldigande skönheten

Gör mig stum

fast hela jag bubblar över av jubel




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-05 14:09



Bookmark and Share


  Månfare VIP
min syster skulle ha påstått att du blev "sidorumplad"
2019-08-04

  Annie b'larsson VIP
tungt och lätt - outhärdligt lättsam sommar överallt..
Fint författat.

..och tyvärr verkar det som jag missar den än en gång - den är bara för mycket..
2019-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ