Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målning

Målar ett staket
om mitt inre

Men först ordentlig
underredsbehandling

Skrapar, färgen fäster
stryk försiktigt

Det droppar
blod

Så fint det blir
en skyddande
vacker yta

Men jag lämnar
grinden

på glänt




Fri vers (Fri form) av Lena Staaf VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-07-05 17:13



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Finstämd bildkomposition.
Möjligheterna ges tillfälle
att passera genom öppna
grindperspektivet..

2019-07-07

    ej medlem längre
"Gud stänger aldrig en grind utan att öppna en annan" sa fröken när jag var liten grabb: Du lämnar din på glänt! Vackert!
2019-07-06

  Per Rydberg

2019-07-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
L ivet går på
E nligt egen lag så
N juta gå med då
A nnars blir stilla stå...
* Fint slut med dörr
* på glänt som om
* ett ljus för nå´n
* var tänt...
2019-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP