Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnattsflykt

Sommarnatt ljus

Lät sömn bero

 

När timmen blå

Ger känslors vrå

 

Tid att växa

Tid att gro

 

Låter  blommor

fylla ro

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-07 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ