Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raukens längtan

Karg strand för ljus att gå vilse

Gröna alger som döljer liv

Ljuset från dimgråa havsreflexer

Når endast långsamt fram

Genom dis av saknad

Sorgen hos rauken

Finns som stenskärvor längs viken

Letar hem i vågors svall

Rauken rister stenstilla

När solglimt lyser mellan

gråmoln som slickar kobbars hjässa

Stenhjärtat längtar efter sjörået

som sålde hans själ till vinterns havsis

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-07 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ