Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leta nära

Bortom allt

Finns ingenting

Att längta till

 

Här är det som räknas




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-07 02:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker! Något att ta med sej! Varje dag!
2019-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ