Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnens landskap

Står högt över beröringsgränsen

Känslobergen reser sig ovan

Slätter av vardag

 

Mitt liv svävar oåtkomligt

strax under längtansmoln

Saknar sjöar av blå tillit

Där jag kan släcka min törst

När tryggheten kräver mer

Än bara stoft från framtiden




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-07 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ